Tule tutustumaan Hyundain valikoimaan Auto 2018 -koeajotapahtumaan 9.-11.11.2018.

Löydät meidät osastolta 6f48. Hyundain messuosastolla esillä ovat mm. Kona electric, IONIQ electric ja vetyauto Nexo.

Auto 2018 -messujen yhteydessä on mahdollisuus päästä myös koeajolle. Hyundain koeajoautoina ovat mm. Kona electric ja IONIQ electric. Varaukset koeajoihin tehdään osastollamme Auto 2018 -tapahtumassa Messukeskuksessa. Halutessasi voit rekisteröityä koeajajaksi etukäteen osoitteessa www.auto2018.fi/koeajot.

Odotettu uutuus, Kona electric, Auto 2018 -koeajotapahtumassa  

Täysin uusi Kona electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa. Uutuusmalli on aidosti monikäyttöinen ja tarjoaa nautittavan ajoelämyksen – siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUVmallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat.

Täysin uuden Kona electricin umpinainen etusäleikkö julistaa ylpeästi sähköauton identiteettiä ja antaa aerodynaamisen vaikutelman. Näyttävä etupuskuri ja tunnusomaiset Kona-yhdistelmävalot täydentävät keulan ainutlaatuisen muotoilun. Tavaratila vetää kunnioitettavat 332 litraa, ja leveän aukon ja matalan kynnyskorkeuden ansiosta myös suurikokoisten ja painavien tavaroiden lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Kona electricin kattokaiteet korostavat kattolinjan virtaviivaista profiilia ja kantavat 80 kilon painon, joten monenlaiset urheilu- ja harrastevälineet kulkevat kätevästi mukana kattotelineen päällä.
Uuden WLTP-testisyklin mukainen toimintamatka yhdellä latauksella on peräti 482 km (546 km NEDC:n mukaan) 64 kWh:n versiossa. Ja suorituskykyäkin riittää, sillä Kona electric kiihtyy 0-100 km/h 7,6 sekunnissa. Kona electricin voimalinja saa lisäenergiaa käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmän generoima energia varastoituu akkuun ja auttaa pitämään akun varaustilan hyvänä. Kuljettaja voi säätää hyötyjarrutuksen (re-generatiivisen jarrutuksen) tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä.

Korivärivaihtoehtoja Kona electricissä on seitsemän ja erivärinen katto on saatavissa kolmella värivaihtoehdolla, joten valittavissa on peräti 21 erilaista väriyhdistelmää.

Laadun takeena on ainutlaatuinen seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Lisäksi Kona electricin akkutakuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 kilometriä, kumpi ensin täyttyy.