Tesla Club Finland ry ja Sähköautoilijat ry haastaa kaikki sähköautoilijat mukaan yöpymään kauppakeskus REDin parkkihallissa latausalueella Helsingin Kalasatamassa.

Tapahtuma alkaa lauantaina 19.1.2019 kello 14.00 ja päättyy sunnuntaina 20.1.2019 kello 10.00.

Ohjelma:

la 19.1.2018:

Klo 14.00-18.00 Yleisölle avoin osuus – sähköautot ja sähköinen liikkuminen

Kauppakeskuksen asiakkaat voivat tutustua sähköiseen liikkumiseen, sähköautoilijoihin ja sähköisen liikkumisen välineisiin. Koeajoja tarjoaa ainakin Hyundai Motor Finland Kona electricillä ja Jaguar I-PACElla. Lisäksi tapahtumassa ovat mukana Nissan, Renault, Verkkokauppa ja Autoklinikka.

Klo 18.00 Sähköautoilijoiden oma ilta alkaa.

Erikseen suunniteltu ohjelma mm. virtuaalipelinurkkaus, illallinen ja sähköisten kulkuvälineiden testausta.

Alue on vartioitu yön yli. Yöpyjille järjestetään WC ja peseytymistila yhteistyössä kauppakeskuksessa toimivan kuntosalin kanssa.

Lisäksi yöpyville sähköautoilijoille järjestetään päivällinen ja aamupala.

Majoitusratkaisuun kannattaa panostaa, koska paras majoitusratkaisu palkitaan!

Paikka: Kauppakeskus Redi, Kerros K5, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki.

Redin parkkihallista tullaan varaamaan yksi 100 latauspistokkeen alue tapahtumaa ja yöpyjiä varten, joten virtaa riittää. Latauspaikoissa on Type 2- ja supershuko-pistokkeet. Lataus veloitetaan kulutuksen mukaan, 15 cnt/kWh. Tilaisuus järjestetään K5 kerroksessa ja sähköautoilijoiden ei tarvitse maksaa pysäköintimaksua.

Miten parkkiin ajetaan?
REDI-parkkiin on kolme ajoramppi; ne sijaitsevat Hermannin rantatiellä, Työpajankadulla ja Sörnäisten rantatiellä. Voit katsoa tarkemman reitin videona täältä.

Huomioithan, että Hermannin ja Sörnäisten rantateiltä pääset ajamaan jokaiselle pysäköintitasolle, Työpajankadulta on yhteys vain K2- & K3-tasoihin.

Tapahtuman lisätiedot:

Sähköautoilijat ry:n Facebook-sivu