KÄYTTÖEHDOT

Ekoautoilu.fi -sivut on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Copyright © 2010-2019 Hyundai Motor Finland Oy

Sisältö

Ekoautoilu sivut sisältävät ajankohtaista tietoa sähkö-, hybridi, vety- ja ladattavista hybrid autoista. Sivuilla saattaa olla myös viittauksia muualla maailmassa myynnissä oleviin Hyundai-tuotteisiin. Kaikki tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedotuskäyttöön. Tiedot eivät korvaa valtuutetun Hyundai-jälleenmyyjän antamia tietoja, eikä niitä pidä käsittää sellaiseksi. Sivuilla olevat tiedot on pyritty saamaan mahdollisimman kattavaksi. Siitä huolimatta sivuilla saattaa olla virheitä ja puutteellisuuksia, jotka johtuvat sivuston julkaisun jälkeen tapahtuneista muutoksista. Hyundai Motor Finland Oy voi tehdä muutoksia milloin tahansa ja niistä etukäteen ilmoittamatta, koskien mm. mallistoa, varusteita, teknisiä tietoja, värejä, hintoja sekä saatavuutta.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Hyundai Motor Finland Oy käyttää kaikkea sille ekoautoilu.fi-sivujen välityksellä lähetettyä henkilökohtaista tietoa parantaakseen tarjoamiaan palveluita, vastatakseen esitettyihin tiedusteluin ja täyttääkseen esitetyt pyynnöt.

Hyundai Motor Finland Oy pyrkii varmistamaan henkilötietojen turvallisen keruun, välittämisen sekä tallennuksen. Hyundai Motor Finland Oy ei käytä henkilötietoja ei-pyydettyjen viestien tai tietojen lähettämiseen, eikä välitä kyseisiä tietoja tai myy niitä kolmannelle osapuolelle.

Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja (IP-osoite, selaintyyppi, käydyt sivut ja käyntiajankohta) seurataan yleisellä tasolla nk. eväste (cookies) -tiedostoja tai muuta vastaavaa tekniikkaa hyväksi käyttäen. Kävijä voi selaimensa asetuksilla kieltää cookies-tiedostojen lähettämisen koneellensa, mutta silloin on mahdollista, että kävijä ei voi hyödyntää kaikkia hyundai.fi-sivujen osia. Käyttäjätietoja käytetään sivujen kehittämiseen.
Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason Hyundai Motor Finland Oy on toteuttanut tarvittavin kohtuudenmukaisin toimenpitein.

Copyright-huomautus

Ekoautilu.fi-sivujen koko sisältö on tekijänoikeuslakien alainen. Näillä sivuilla esiintyvää tietoa, tekstiä, kuvia tai grafiikkaa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, eikä sitä saa jäljentää, muokata, välittää, lisensioida tai julkaista kokonaisuudessaan tai osittain missään tarkoituksessa ilman Hyundai Motor Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Tavaramerkit

Kaikki näillä sivuilla esiintyvät tavaramerkit, tunnukset ja palvelumerkit ovat Hyundai Motor Companyn, Hyundai Motor Finland Oy:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Niitä ei ole lupa käyttää, ladata, kopioida tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Hyperlinkit

Ekoautoilu.fi-sivuilla voi olla hypertekstilinkkejä muille Internet-sivuille. Hyundai Motor Finland Oy ei vastaa tällaisten hypertekstilinkkien tai muiden Internet-sivujen tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai oikeellisuudesta. Siirtyminen Hyundain sivuilta linkkien kautta muille Internet-sivuille tapahtuu omalla vastuulla.

Tietojen oikeellisuutta ei ilmaista eikä taata

Vaikka Hyundai Motor Finland Oy pyrkii varmistamaan, että näillä sivuilla oleva tieto pitää paikkansa, ei sitä kuitenkaan kyetä takaamaan, eikä Hyundai Motor Finland Oy vastaa näillä sivuilla esiintyvien tietojen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai aitoudesta. Nämä sivut ja kaikki niissä esiintyvä tieto ja materiaali toimitetaan “sellaisenaan“, ilman suoria tai välillisiä takuita.

Vastuun rajoittaminen

Hyundai Motor Finland Oy ei vastaa sivuston käytöstä johtuvista välittömistä eikä vällisistä vahingoista, jotka aiheutuvat tai jotka millään tavoin liittyvät pääsyyn hyundai.fi-sivuille tai sivujen käyttöön, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet tietokoneviruksista tai liittyvät Hyundai.fi-sivuilta saatujen tietojen oikeellisuuteen.

Periaatteiden päivittäminen

Hyundai Motor Finland Oy varaa itselleen oikeuden päivittää näitä periaatteita aina, kun liiketoiminta niin edellyttää. Aika ajoin tältä sivulta kannatta tarkistaa kulloinkin voimassa olevat periaatteet.

Evästeet

Verkkosivumme hyödyntävät evästeitä, kuten yleisesti monet muutkin verkkosivut. Evästeitä käytetään mm. sivuston kävijämäärän ja eri osioiden tilastolliseen seurantaan sekä joidenkin sivuston toimintojen toteuttamiseen ja sivuston käyttäjäkohtaisen sisällön esittämiseen. Kerättyjä tietoja käytetään myös esimerkiksi sivuston kehittämiseen, mainontamme tulosten seurantaan ja mainonnan kohdentamiseen sivustomme ulkopuolella.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan esimerkiksi käyttäjän tietokoneen tai mobiililaitteen selaimen muistiin sivustolla käynnin yhteydessä. Eväste ei sisällä henkilötietoja eikä sen kautta ole mahdollista tunnistaa yksittäistä kävijää.
Evästeiden tallentumisen voi estää selaimen asetuksia muuttamalla. On mahdollista, että evästeiden poistaminen voi estää joiden sivuston toiminnallisuuksien käyttämisen. Huomioithan myös, että evästeasetukset ovat laite- ja selainkohtaisia.

Käyttämämme evästeet

Google Analytics: analytiikkajärjestelmän eväste, jolla kerätään tilastollista tietoa sivuston kävijöistä. Tietoja voidaan hyödyntää myös mainonnan kohdentamiseen Googlen mainosverkostossa.
Google Adwords/ DoubleClick: eväste mainonnan kohdentamiseen ja tulosten seuraamiseen Googlen mainosverkostossa.
Adform: eväste mainonnan kohdentamiseen ja tulosten seuraamiseen Adformin mainosverkostossa.
Facebook Pixel: eväste mainonnan kohdentamiseen ja tulosten seuraamiseen Facebookissa.
Google Tag Manager: eväste, jonka kautta hallinnoimme sivustolle asennettavia evästeitä.

Kolmansien osapuolien evästeet

Sivustollamme voi olla sisältöä, linkkejä ja yhteyksiä kolmansien osapuolien verkkosivuille sekä sosiaalisen median yhteisöliitännäisiä esim. Facebookiin ja YouTube -videoita upotettuna sivustomme sisällön yhteyteen. Kolmansien osapuolien sovelluksiin sovelletaan kyseisen osapuolen omaa tietosuojalausuntoa, johon voit tutustua kyseisen osapuolen palvelussa.

Evästeiden tuottaman tiedon käyttäjät

Edellä mainittujen evästeiden kautta kerättyjä tietoja käyttävät Hyundai Motor Finland Oy ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt sekä erikseen valikoidut verkkosivujen kehittämisen, analytiikan ja mainonnan alihankkijat.